Kom till vår offentliga debatt mot Miljöpartiet om Väsjöplaneringen Onsdag den 9 november i Edsbergs Bibliotek klockan 18.30


I våras utmanade vi Miljöpartiet på debatt om Väsjöplaneringen eftersom vi var förvånade över att Miljöpartiet kunde tänka sig att bebygga sportfältet och dra in en omfattande genomfartstrafik på Ribbings väg genom Edsberg. Sollentunapartiet vill bevara Sportfältet orört och eventuellt dra trafiken utefter Bäckvägen till Danderydsvägen om detta är nödvändigt.

Debatten med Miljöpartiet kommer nu äntligen att ske Onsdagen den 9 november klockan 18.30 i Edsbergsbiblioteket i nya Arena Edsberg som invigdes i våras..

Alla Edsbergsbor är givetvis välkomna att närvara och att ställa frågor till partierna. Möjlighet att skriva på en protestlista.

Den 22 november kommer Alliansen att fatta beslut om sportfältets framtid och om hur de ska dra trafiken från Väsjön.

Den 22 november kommer Alliansen att fatta beslut om inriktningen för den fortsatta planeringen av Sportfältet och om hur trafiken från Väsjön ska dras, Även om detta inte är de slutgiltiga besluten så är de viktiga och styrande för utvecklingen i Edsberg.

Därför är det är viktigt arr Du som är Edsbergsbo NU kontaktar politiker i Alliansen och säger din mening. Det är viktigt att vi talar om att vi vill ha hela sportfältet helt grönt och bevarat för sport och rekreation och att vi inte vill ha flera tusen nya bilar rakt genom Edsberg.

NU ÄR DET VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN ATT VI SÄGER IFRÅN! VI VILL BEVARA SPORTFÄLTET OCH SÄGER NEJ TILL GENOMFARTSTRAFIK PÅ RIBBINGS VÄG.