En trivsam, solig och avkopplande sommar önskar Sollentunapartiet alla kommunens invånare


Den 1 september drar vi igång vår stora namninsamling för att kräva folkomröstning om sportfältets framtid och mot en genomfartsled i Edsberg. Kom med DU också!

Nu är det äntligen sommar och dags att koppla av och hämta krafter inför den kommande säsongen. Vi hoppas att solen ska lysa över Sollentuna så att vi verkligen kan njuta av värmen. Vi har ju fina naturmarker i vår kommun. En heldagsutflykt på Järvafältet, (som Sollentunapartiet räddade från exploatering på sjuttiotalet) med ett skönt bad i Översjön är ett gott tips.

Våren har varit intensiv bl a med framtagande av vårt förslag till budget för Sollentuna kommun 2013. Du finner förslaget här på vår hemsida under länken ”Hänt i nämnderna/Kommunstyrelsen”. Kom gärna med synpunkter och nya egna förslag.

I fritt fall verkade äldreomsorgen vara under några veckor. Men det var inte allvarligt menat från Alliansen och nämndens ordförande Björn Karlsson (M) utan bara ett tråkigt resultat av inkompetens som skrämde upp de äldre. När dimmorna skingrats blev seniorträffar, Frejas kök och annat viktigt kvar.

Den 1 september drar vi igång namninsamlingen och håller på tills vi fått ihop det antal namn vi behöver – eller längst till den 1mars 2013. Vi behöver få in cirka 4 500 namnunderskrifter, vilket motsvarar 10 % av kommunens röstberättigade medborgare. En tidigare namninsamling för att rädda Falkberget på 80-talet lyckades få in tusentals namn på mycket kort tid.

Vi kommer att ha en kampanjcentral på Edsbergs Torg eller annan central plats i Edsberg. Knacka dörr och samla namn framförallt i Edsberg. Det kommer även att bli ett antal arrangemang under hösten, t ex Sportfältets dag med ett stort antal aktiviteter och medverkan på Edsbacka marknad.. Vi återkommer med datum och program.

Kom med i kampanjen Du också. Vi måste vara många som samlar namn. Du blir långt ifrån först. Många har redan anmält sitt intresse Hör av dig till oss genom

e-post ingwar.ahman-eklund@sollentuna.s eller mobil 073 – 915 1643

En trivsam och avkopplande sommar önskar Sollentunapartiet
Ingwar Åhman-Eklund