Välkomna tillbaka från semestrar och lata och sköna sommardagar


Nu är Sollentunapartiet i full sving igen. Den 1 september drar vi igång vår stora namninsamling för att kräva folkomröstning om sportfältets framtid och mot en trafikled genom Edsberg.
Kom med NU i kampanjen DU också!

Den 1 september drar vi igång namninsamlingen och håller på tills vi fått ihop det antal namn vi behöver – eller längst till den 1mars 2013. Vi behöver få in cirka 4500 namnunderskrifter, vilket motsvarar 10 % av kommunens röstberättigade medborgare. En tidigare namninsamling för att rädda Falkberget på 80-talet lyckades få in många fler namn på mycket kort tid.

Den 16 september kommer Du att kunna träffa oss på Edsbacka Marknad och skriva på vår namninsamling eller anmäla att du kan hjälpa till i vår kampanj. Du kommer även att kunna följa vår namninsamling här på vår hemsida och i Din Lokal-TV där vi kommer att informera om alla de möjligheter som kommer att finnas att delta i kampanjen.

Vi kommer att ha en kampanjcentral på Edsbergs Torg eller annan central plats i Edsberg. Knacka dörr och samla namn framförallt i Edsberg. Det kommer även att bli ett antal arrangemang under hösten, t ex Sportfältets dag med ett stort antal aktiviteter. Vi återkommer med datum och program.

Kom med i kampanjen Du också. Vi måste vara många som samlar namn. Du blir långt ifrån först. Många har redan anmält sitt intresse Hör av dig till oss genom
e-post: ingwar.ahman-eklund@sollentuna.se
eller
mobil: 073 – 915 1643

Ingwar Åhman-Eklund