Valarbetet pågår för fullt


Partiets valarbete har satt igång mitt i den varmaste sommaren. Att det är så varmt har gjort att vi trots att vi målar skyltar och planerar så njuter vi ändå. Sollentunapartiets valarbetare  passar på att umgås samtidigt som det jobbas för fullt. En del av oss grundmålar skyltarna vita. Sen blir det framför allt vår yngsta medlem, Lisa Elken, som målar paroller och budskap på dem. Sollentunapartiet är ju känt för att ha handmålade och hemmagjorda affischer och skyltar inför val. Lisas mamma, Anki, har varit i Almedalen och träffat politiker och andra makthavare. Lisa gjorde ett kortare besök i Almedalen och passade även på att promenera längs de fina gotländska stränderna. Husvagnen har hämtats och gjorts i ordning. Det är tur att vi alla kompletterar varandra i partiet. Stickan Ericsson är vår bil- och husvagnsexpert. Sp är det enda partit som kör med husvagn i stället för valstuga. Vi önskar alla sollentunabor välkomna in på en fikastund i husvagnen från den 17 augusti som är första dagen då vi får ha öppet. Är du nyfiken på vårt parti så kommer vi som sitter i husvagnen så gott det går att försöka besvara dina frågor.