Tack till våra väljare


Tack alla ni som röstade på Sollentunapartiet i valet.

Tyvärr tappade vi två mandat i år. Vi håller på att undersöka vad anledningen till att vi fick färre mandat detta val beror på.

 

Nu har vi fyra mandat i stället för sex. Självklart ska vi kämpa för Sollentunabornas bästa och än har man inte satt spaden i jorden vid Väsjön.  Att det inte byggs på Sportfältet och Väsjön Mellersta är fortfarande våra viktigaste frågor tillsammans med att Edsberg inte förtätas.

Många av dem som som röstade med moderaterna i kommunen kan nog inte tänka sig att själva få åtta nya punkthus intill den egna knuten. Men tyvärr är det många som inte bryr sig ett dugg om att Sollentunahems hyresgäster i Edsberg får det.

 

Sollentunapartiet kommer alltså att fortsätta kämpa. Hos oss har vi numera inte en ensam frontfigur som ska stå för alla uttalanden i tidningar med mera. I stället består ledningen av en grupp av politiskt intresserade sollentunabor som under nästa mandatperiod kommer att ge järnet för ett bättre Sollentuna.

 

Viktiga frågor förutom miljön i Sollentuna kommer att vara skola, daghem, fritidsgårdar, säkra skolvägar och elevhälsa. Att äldrevården fungerar bra är ett annat viktigt område för oss liksom att de som arbetar i kommunen får en bra arbetsmiljö.

 

Än en gång:

 

TACK FÖR ATT DU RÖSTADE PÅ OSS!